Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20489
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 g Chilli koření mleté
60 g Cibule
12 ml Olej olivový
150 g Pancetta
6 g Petržel - nať
600 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
30 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Bucatini

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 601 kcal
Kilojoule 2 516kJ
22% Sacharidy 81 g
28% Tuky 21 g
38% Sodík 756 mg
40% Bílkoviny 23 g
Bucatini all'amatriciana

Bucatini all'amatriciana postup přípravy receptu:

1

Odkrojený tuk z pancetty necháme na pánvi vysmažit, poté přidáme pancettu pokrájenou na kostičky a osmahneme. Přimícháme pokrájenou cibuli, česnek a chilli, vše za stálého míchání smažíme na oleji půl minuty. Osolíme a opepříme, přidáme pokrájená rajčata. Omáčku necháme povařit do zhoustnutí.

2

Těstoviny uvaříme dle návodu a podáváme přelité omáčkou, posypané petrželí a strouhaným parmezánem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept