Jednoduchý recept

Bistecca alla pizzaiola

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20495
Kategorie: Maso

Ingredience

2 g Bazalka
3 stroužek Česnek
600 g Hovězí svíčková
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 g Petržel kudrnka
550 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 319kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 10 g
7% Sodík 150 mg
62% Bílkoviny 35 g

Bistecca alla pizzaiola postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme, opepříme a potřeme lžící olivového oleje, necháme stranou odstát.

2

Rajčata přelijeme horkou vodou a oloupeme slupky, poté je pokrájíme na menší kousky.

3

Na dalších 2 lžících olivového oleje osmahneme česnek, osolíme a opepříme a smažíme do zezlátnutí česneku. Přidáme rajčata a nasekanou bazalku a vaříme 5 minut.

4

Na zbývajícím oleji osmažíme zprudka maso, cca 2 minuty z každé strany. Poté maso poskládáme na pánev tak, aby se mírně překrývalo, přelijeme rajčatovou omáčkou a přiklopené necháme podusit 5 minut.

5

Servírujeme posypané petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept