Recept

Kapr v sardelové marinádě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20506
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Cibule
1 špetka Cukr krupice
400 g Kapr obecný
150 g Majonéza
1 polévková lžíce Mléko polotučné
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Ocet kvasný lihový
30 g Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 876kJ
0% Sacharidy 2 g
54% Tuky 40 g
27% Sodík 536 mg
36% Bílkoviny 20 g

Kapr v sardelové marinádě postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osušíme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a zvolna opečeme po obou stranách na části oleje. Porce vyjmeme a vykostíme.

2

Na zbylém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou okurku. Vmícháme sardelovou pastu a necháme vychladnout.

3

Studené porce kapra upravíme na talířky a přelijeme majonézou promíchanou se sardelovou směsí, mlékem, cukrem, octem a solí. Necháme několik hodin proležet.

4

Před podáváním ozdobíme každou porci dílkem vařeného vejce a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept