Recept

Kořeněná vepřová kýta pečená v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20510
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Kari koření
2 hrst Kopřiva
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová kýta
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 546kJ
5% Sacharidy 20 g
29% Tuky 22 g
13% Sodík 269 mg
38% Bílkoviny 22 g

Kořeněná vepřová kýta pečená v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a přidáme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli, omyté, nasekané kopřivy, očištěný, na kolečka nakrájený pórek a nasekaný česnek. Promícháme, osolíme, okořeníme a zalijeme pivem a olejem. Znovu promícháme a necháme odležet.

2

Připravenou masovou směs zabalíme do alobalu a pečeme v silně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.

3

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept