Recept

Plněné roštěnky na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20511
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
2 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Majoránka
4 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 356kJ
2% Sacharidy 9 g
61% Tuky 46 g
13% Sodík 261 mg
51% Bílkoviny 28 g

Plněné roštěnky na smetaně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky a naklepeme.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli orestujeme na části oleje spolu s očištěnou, na proužky nakrájenou paprikou a očištěnými, na plátky nakrájenými žampiony. Směsí poklademe připravené roštěnky, maso přeložíme, sepneme jehlami, osolíme a opepříme.

3

Naplněné roštěnky zprudka opečeme po obou stranách na zbylém oleji. Do výpeku vmícháme kečup, přilijeme smetanu a přidáme rozemnutou majoránku.

4

Opečené roštěnky na talířích přeléváme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept