Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20520

Ingredience

1 ks Cibule
1000 g Krůtí maso
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 142kJ
3% Sacharidy 12 g
33% Tuky 24 g
18% Sodík 365 mg
102% Bílkoviny 57 g

Krůtí maso na paprice postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na polovině másla. Vmícháme mletou papriku, necháme ji zpěnit a zalijeme trochou vody. Vložíme očištěné, omyté a naporcované krůtí maso i s kostmi a dusíme pod pokličkou doměkka.

2

Během dušení maso obracíme a podle potřeby podléváme vodou.

3

Měkké porce vyjmeme a šťávu zahustíme světlou jíškou připravenou ze zbylého másla a z hladké mouky. Rozšleháme a povaříme asi 20 minut.

4

Do omáčky přilijeme smetanu, necháme přejít varem, přisolíme a přecedíme na porce masa. Vše jen prohřejeme.

5

Podáváme s dušenou rýží, s těstovinami nebo s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept