Recept

Vepřové kotlety s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20535
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
300 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
2 ks Feferony
87 g Kečup
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 542kJ
3% Sacharidy 12 g
34% Tuky 25 g
23% Sodík 453 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kotlety po okrajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Připravené kotlety vložíme do kastrolu s rozehřátým sádlem a opečeme je po obou stranách. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Během dušení maso podléváme teplou vodou a obracíme.

2

Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme okapané fazolky a osmahneme je. Zalijeme kečupem, ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a nasekanými feferonkami. Podle chuti přisolíme. Měkké kotlety upravíme na talíře a obložíme fazolkami.

3

Podáváme se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept