Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20552
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

60 g Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
36 ml Smetana 33% (šlehačka)
85 g Špenát listový čerstvý
100 g Špenátový protlak mražený
1 špetka Sůl
250 g Sýr Ricotta
350 g Těstoviny Lasagne
1 l Voda pitná
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 519kJ
19% Sacharidy 69 g
27% Tuky 20 g
18% Sodík 358 mg
36% Bílkoviny 20 g
Ravioli aperto

Ravioli aperto postup přípravy receptu:

1

Cibuli osmažíme na másle, přidáme listový špenát a necháme 4 minuty povařit. Vychladlý špenát pokrájíme nadrobno, přimícháme ricottu a 2/3 smetany.

2

Čerstvé lasagne pokrájíme na čtverce 8x8 cm a necháme povařit. Polovinu uvařených lasagní naskládáme do papírem na pečení vyloženého plechu. Na každý čtverec dáme díl náplně ze špenátu, přikryjeme dalším plátem těsta a dobře přitlačíme.

3

K rozmraženému špenátu přilijeme kuřecí vývar a necháme prohřát. Ke špenátu přimícháme zbytek smetany, vše promícháme, osolíme a opepříme.

4

Připravené ravioli necháme prohřát v troubě při 190°C. Podáváme přelité omáčkou.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept