Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20553

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
100 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 567kJ
3% Sacharidy 10 g
39% Tuky 29 g
10% Sodík 197 mg
25% Bílkoviny 14 g

Skopové po řecku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté skopové maso nakrájíme na kostky a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí osmažíme na oleji. Přidáme rozetřený česnek, poprášíme hladkou moukou, zalijeme vínem a rozmícháme. Přidáme rajčatový protlak, osolíme, okořeníme a zprudka přivedeme k varu. Dále dusíme zvolna pod pokličkou.

2

Během dušení maso občas zamícháme a podle potřeby podlijeme vodou. Před podáváním vyjmeme celé koření.

3

Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept