Jednoduchý recept

Klobásky v mletém mase a slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20555

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
300 g Klobása debrecínská
500 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 866 kcal
Kilojoule 3 625kJ
4% Sacharidy 14 g
100% Tuky 75 g
23% Sodík 455 mg
70% Bílkoviny 39 g

Klobásky v mletém mase a slanině postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osolíme a okořeníme, vmícháme vejce, mouku, oloupanou, nasekanou cibuli, strouhanku a vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme na navlhčeném prkénku placičky. Do každé placičky zabalíme nožičku klobásky, přimáčkneme a obalíme ještě plátkem anglické slaniny.

3

Obalené klobásky urovnáme do olejem vymaštěné zapékací mísy a vložíme do dobře vyhřáté trouby asi na 20 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem, hořčicí a nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept