Recept

Sledi na červeném víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20557

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
2 ks Hřebíček
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
5 ks Pepř černý celý
1500 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno červené
250 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 668 kcal
Kilojoule 2 796kJ
10% Sacharidy 36 g
53% Tuky 40 g
17% Sodík 335 mg
74% Bílkoviny 41 g

Sledi na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na části másla. Přidáme koření, vložíme očištěné a omyté filety ze sleďů a vše dusíme asi 15 minut. Během dušení filety podléváme vínem. Měkké maso vyjmeme na nahřátou mísu.

2

Ze zbylého másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku a rozvaříme ji s rybím vývarem. Chvíli povaříme a přecedíme na sledě.

3

Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept