Recept

Ostrá krémová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20560

Ingredience

2 kávová lžička Chilli omáčka
2 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
40 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
750 ml Vývar drůbeží
250 ml Zakysaná smetana
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 629 kcal
Kilojoule 2 632kJ
5% Sacharidy 16 g
55% Tuky 41 g
42% Sodík 845 mg
15% Bílkoviny 9 g

Ostrá krémová polévka postup přípravy receptu:

1

Na másle a olivovém oleji orestujeme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené papriky, loupaná rajčata, osolíme, okmínujeme, opepříme a vmícháme chilli omáčku. Vše chvíli podusíme.

2

Potom směs rozmixujeme a přilijeme vývar a smetanu. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.

3

Polévku podáváme s nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept