Jednoduchý recept

Omáčka s ústřicemi

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20573
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

600 ml Bešamel
70 ml Omáčka rybí
1 špetka Pepř cayenský
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
12 ks Ústřice

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 234kJ
9% Sacharidy 31 g
38% Tuky 29 g
113% Sodík 2 g
64% Bílkoviny 36 g

Omáčka s ústřicemi postup přípravy receptu:

1

Bešamel smícháme se smetanou a přivedeme k varu. Necháme projít varem a ihned odstavíme. Teprve nyní vmícháme rybí omáčku. Již nevaříme. Dle vlastní chuti osolíme a opepříme.

2

Ústřice ohřejeme v jejich vlastním nálevu. Pouze ohřejeme, nevaříme. Slijeme vodu a okapané ústřice upravíme na talíře a přelijeme bešamelovou smetanovou omáčkou. Na 1 porci počítáme s 3 ústřicemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept