Jednoduchý recept

Smažený ředkvičkový špíz

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2058

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 g Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek
10 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 076kJ
4% Sacharidy 14 g
26% Tuky 20 g
16% Sodík 329 mg
13% Bílkoviny 7 g

Smažený ředkvičkový špíz postup přípravy receptu:

1

Omyjeme ředkvičky a na špejli napíchneme 5 ředkviček, které jsme obalili v trojobalu.

2

Špíz osmahneme ze všech stran.

3

Pikantní dip připravíme smícháním zakysané smetany se solí, pepřem a česnekem. Nakonec vmícháme nasekanou pažitku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept