Recept

Domácí jehněčí klobásky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20587

Ingredience

1000 g Jehněčí maso
0,5 kávová lžička Kmín drcený
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
250 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
250 g Uzené maso vařené
500 g Vepřová střeva tenká
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,118 kcal
Kilojoule 4 679kJ
1% Sacharidy 3 g
123% Tuky 93 g
30% Sodík 597 mg
68% Bílkoviny 38 g

Domácí jehněčí klobásky postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté jehněčí maso umeleme, slaninu nadrobno nakrájíme a uzené maso umeleme nebo jemně nasekáme. Promícháme, směs osolíme, okořeníme, ochutíme česnekem a nakonec přilijeme trochu piva. Naplníme do čistých střívek.

2

Klobásky můžeme udit, vařit nebo opékat.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem a hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept