Jednoduchý recept

Vepřová panenka plněná krevetami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20590

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
120 g Krevety tygří - loupané
1 šálek Kukuřice mražená
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová panenka
0,5 ks Zelí čínské
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 785kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 23 g
31% Sodík 614 mg
76% Bílkoviny 43 g

Vepřová panenka plněná krevetami postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou panenku rozklepeme na plátky, osolíme a opepříme. Na maso položíme plátky sýru a na ně plátky šunky. Na šunku položíme listy omytého čínského zelí a očištěné a omyté krevety. Plátky svineme do rolády, dobře upevníme a propíchneme špejlí.

2

Připravené rolády opečeme na pánvi na rozpáleném oleji po všech stranách a potom je dáme zapéct do trouby.

3

Měkké maso vyjmeme a do pánve přidáme kukuřici, hořčici a přilijeme smetanu. Vše krátce povaříme.

4

Plněnou panenku nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept