Recept

Vepřová panenka na koňaku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20620
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
200 g Chřest bílý
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
100 ml Martell cognac
50 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 638kJ
3% Sacharidy 12 g
24% Tuky 18 g
35% Sodík 702 mg
59% Bílkoviny 33 g

Vepřová panenka na koňaku postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou panenku zalijeme koňakem a necháme nejméně 1 hodinu marinovat.

2

Potom maso nakrájíme na nudličky a spolu s plátky česneku zprudka opečeme na části oleje. Přidáme očištěný chřest, oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli a přilijeme trochu sójové omáčky. Vše znovu osmahneme.

3

Očištěnou, na silnější kolečka nakrájenou cuketu opečeme na oleji, přidáme omytá, nakrájená rajčata, rozmarýn a nakonec loupaná rajčata. Chvíli povaříme a podáváme k hotovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept