Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20657

Ingredience

500 g Fazole bílé
1 dl Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
21% Sacharidy 77 g
5% Tuky 3 g
6% Sodík 119 mg
53% Bílkoviny 30 g

Fazolová kaše - Papula postup přípravy receptu:

1

Umyté fazole namočíme přes noc do studené vody.

2

Ve stejné vodě je druhý den vaříme přibližně 10 minut.

3

Pak fazole scedíme, zalijeme je znovu horkou vodou, osolíme a uvaříme do měkka. Měkké fazole znovu scedíme a propasírujeme.(Můžeme je i rozmixovat).

4

Do větší pánve dáme rozehřát olej na kterém orestujeme drobně nasekaný česnek a 1/2 lžíce sladké papriky a dáme pozor aby nám paprika nepřihořela. K tomu přidáme fazolovou kaši, kterou dochutíme solí a pepřem. Vše znovu promícháme a ještě chvilku restujeme.

5

Servírujeme tak, že kaši na talíři posypeme paprikou a ozdobíme snítkami zelené petrželky nebo drobně pokrájenou pažitkou.

6

K fazolové kaši podáváme jako přílohu kyselé okurky, kysané zelí nebo nakládaná rajčata.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept