Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20673
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
800 g Lilek
0,5 kávová lžička Ocet vinný
0,5 dl Olej olivový extra panenský
0,3 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 916kJ
4% Sacharidy 13 g
26% Tuky 20 g
6% Sodík 126 mg
14% Bílkoviny 8 g

Předkrm z lilků postup přípravy receptu:

1

Lilky přepůlíme, osolíme a necháme 30 minut "vypotit". Poté je osušíme, naskládáme na plech a nasucho upečeme v dobře vyhřáté troubě doměkka. Upečené lilky oloupeme, vložíme do misky a vidličkou rozmačkáme. Přidáme rozetřený česnek, olej a sůl, dobře promícháme a dochutíme octem. Uvaříme si vejce na tvrdo, jemně je nakrájíme a přidáme k lilkům. Lehce promícháme.

2

Tento předkrm můžeme podávat s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept