Jednoduchý recept

Anglická omáčka s vejci

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 20676
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

700 ml Bešamel
10 ml Citronová šťáva
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 570kJ
5% Sacharidy 18 g
36% Tuky 27 g
38% Sodík 759 mg
26% Bílkoviny 15 g

Anglická omáčka s vejci postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme bešamelovou omáčku, je-li příliš hustá, naředíme ji smetanou.

2

Horkou bešamelovou omáčku ochutíme pepřem, solí a citronovou šťávou podle chuti. Lze i vynechat. Uvařená, na kostičky nakrájená vejce vmícháme do omáčky a prohřejeme.

3

Podáváme nejlépe k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept