Jednoduchý recept

Omáčka se šalvějí a cibulí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20684

Ingredience

200 g Chléb pšeničný (bílý)
3 ks Cibule
150 ml Mléko plnotučné
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Sůl
20 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 845kJ
10% Sacharidy 37 g
5% Tuky 4 g
20% Sodík 402 mg
11% Bílkoviny 6 g

Omáčka se šalvějí a cibulí postup přípravy receptu:

1

Bílou cibuli nakrájíme nahrubo, podlijeme vodou a vaříme 7 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

Bílý chléb natrháme na kusy, zalijeme mlékem, necháme asi minutu namáčet a rukou důkladně vymačkáme. Smícháme chléb s cibulí, posekanou šalvějí, osolíme a opepříme.

3

Takto připravená omáčka se používá jako nádivka do pečené kachny nebo se smíchá s trochou vypečené šťávy z kachny a podává se zvlášť v omáčníku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept