Recept

Závitky z jehněčího masa s vejci a cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20689

Ingredience

30 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 dl Citronová šťáva
400 g Jehněčí maso
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
20 g Tuk
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 483kJ
2% Sacharidy 9 g
31% Tuky 23 g
9% Sodík 170 mg
29% Bílkoviny 16 g

Závitky z jehněčího masa s vejci a cibulí postup přípravy receptu:

1

Plátky jehněčího masa opatrně naklepeme, osolíme a na každý dáme plátek slaniny. Zakapeme citronovou šťávou, dáme půlky natvrdo uvařených vajec a cibuli nakrájenou na kolečka.

2

Svineme, převážeme nití, závitky osolíme a opepříme. Poprášíme moukou, opečeme na tuku, podlijeme horkou vodou a za stálého podlévání pečeme v troubě do změknutí. Ozdobíme posypanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept