Jednoduchý recept

Pomazánka z kuřecích jater s kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 20694

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Játra kuřecí
1 kávová lžička Kapary
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 polévková lžíce Olej rostlinný
300 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 486kJ
2% Sacharidy 9 g
25% Tuky 19 g
8% Sodík 150 mg
71% Bílkoviny 40 g

Pomazánka z kuřecích jater s kapary postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. K ní přidáme nakrájená kuřecí játra, promícháme a pod pokličkou chvíli dusíme do měkka.

2

Játra necháme vychladnout a pak je společně s cibulí, uzenými rybími filety, uvařenými žloutky a s kapary umeleme na masovém strojku.

3

Směs v misce pořádně promícháme, dochutíme solí a pepřem.

4

Aby pomazánka byla jemnější, můžeme přidat asi 1 lžíci olivového oleje.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept