Recept

Jehněčí kotlety na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20696
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
300 g Jehněčí kotlety
1 dl Olej rostlinný
5 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata Cherry
2 ks Rozmarýn čerstvý
1 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

65% Kalorie 1,282 kcal
Kilojoule 5 366kJ
13% Sacharidy 46 g
143% Tuky 107 g
182% Sodík 4 g
61% Bílkoviny 35 g

Jehněčí kotlety na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kotlety naložíme do marinády připravené z oleje, rozmarýnu, soli, pepře, nakrájených oliv, nasekaného česneku a šalotky. Marinujeme asi 1 hodinu.

2

Potom maso zprudka opečeme, přilijeme červené víno a přidáme omytá, nakrájená rajčátka. Ještě chvíli dopékáme.

3

Vhodnou přílohou jsou šťouchané smetanové brambory a podušený špenát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept