Recept

Plněné papriky po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20697
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Oregano sušené
12 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 ml Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Rozmarýn sušený
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 ks Vejce slepičí
800 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 251kJ
5% Sacharidy 19 g
53% Tuky 39 g
19% Sodík 386 mg
49% Bílkoviny 28 g

Plněné papriky po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme s vejci, strouhankou a kořením. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.

2

Omyté papriky navrchu skrojíme, zbavíme semínek a naplníme připravenou masovou směsí.

3

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji, vložíme naplněné papriky a zalijeme loupanými rajčaty. Vše dusíme asi 15 minut, potom papriky obrátíme a dusíme ještě 5 minut.

4

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept