Jednoduchý recept

Francouzská remuláda

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20703
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

250 g Džem jablečný
10 g Estragon
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
10 g Kapary
10 g Kerblík
250 g Majonéza
20 g Okurky nakládané
10 g Petržel kudrnka
15 g Sardelová pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 160kJ
4% Sacharidy 15 g
67% Tuky 51 g
18% Sodík 369 mg
5% Bílkoviny 3 g

Francouzská remuláda postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme majonézu a jablečný džem. Přidáme francouzskou hořčici, sardelovou pastu a vše spolu dobře promícháme.

2

Připravíme kyselé okurky, kapary, petrželku, kerblík a estragon. Vše pokrájíme nadrobno a vmícháme do ochucené majonézy.

3

Používáme asi po hodině, kdy se všechny chutě v majonéze smísí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept