Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20705

Ingredience

300 g Hovězí jazyk
400 g Hovězí srdce
300 g Játra vepřová
200 g Máslo čerstvé
10 ks Pepř černý celý
0,5 polévková lžíce Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 838kJ
14% Sacharidy 49 g
56% Tuky 42 g
17% Sodík 335 mg
67% Bílkoviny 38 g

Kavurma z vnitřností postup přípravy receptu:

1

Vnitřnosti z různých druhů masa (vepřové, hovězí, skopové, telecí)

2

nakrájíme na malé kousky a vložíme do hrnce, zalijeme je studenou vodou tak, aby byly ponořené. Osolíme a dusíme pod pokličkou.

3

Roztlučeme celý pepř s česnekem a přidáme ho do vody k masu. V průběhu vaření vložíme do vývaru 200 g másla.

4

Když je maso uvařené, vše opatrně vylijeme do vyšší mísy a necháme v lednici ztuhnout.

5

Toto jídlo je velmi oblíbené na Balkáně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept