Jednoduchý recept

Jemná drůbeží nádivka se smetanou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 20719

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
500 g Slepice
600 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

102% Kalorie 2,007 kcal
Kilojoule 8 397kJ
7% Sacharidy 26 g
192% Tuky 144 g
30% Sodík 596 mg
256% Bílkoviny 144 g

Jemná drůbeží nádivka se smetanou postup přípravy receptu:

1

Slepičí maso rozemeleme ve strojku, osolíme a opepříme. Přidáme žloutky a dobře je do masa zapracujeme. Dáme na hodinu do ledničky vychladit.

2

Do vychladlé nádivky zapracujeme smetanu a opět dáme do ledničky.

3

Používáme jako nádivku nebo knedlíčky do drůbežích polévek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept