Jednoduchý recept

Nádivka s panádou a máslem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 20721
Kategorie: Ostatní

Ingredience

200 g Máslo čerstvé
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí maso mleté
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

156% Kalorie 3,085 kcal
Kilojoule 12 909kJ
32% Sacharidy 114 g
305% Tuky 229 g
69% Sodík 1 g
248% Bílkoviny 139 g

Nádivka s panádou a máslem postup přípravy receptu:

1

V horké vodě rozpustíme 50 gramů másla, osolíme, vmícháme mouku a necháme vychladnout. Vznikne nám panáda.

2

Do mísy vložíme mleté telecí maso, přidáme vychladlou panádu, vejce, žloutky, máslo, špetku strouhaného muškátového oříšku, osolíme a opepříme. Dobře těsto propracujeme do hladké konzistence.

3

Nádivka je vhodná na knedlíčky do polévek i omáček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept