Jednoduchý recept

Řezy s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20724

Ingredience

500 g Listové těsto
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 g Tuňák v oleji
6 ks Vejce slepičí
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 623kJ
6% Sacharidy 23 g
35% Tuky 26 g
5% Sodík 109 mg
26% Bílkoviny 15 g

Řezy s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Listové těsto rozdělíme na dva díly. Z každého dílu vyválíme plát 3 mm vysoký. První položíme opatrně na plech.

2

Otevřeme konzervu tuňáka v oleji, olej slijeme a tuňáka vyklopíme do větší misky. Přidáme k němu 2 žloutky, nadrobno nakrájená 4 uvařená vejce, smetanu, sůl podle chuti a pepř. Vše dobře zamícháme.

3

Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho vmícháme do směsi s tuňákem. Směs vyklopíme na první plát listového těsta, rovnoměrně rozetřeme a zakryjeme druhým plátem těsta. Okraje obou plátů těsta k sobě dobře přitiskneme.

4

Povrch na několika místech propícháme vidličkou a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 30 minut při 200 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept