Recept

Telecí játrová paštika

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 140 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20725
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 kg Játra telecí
1 l Mléko polotučné
0,3 kávová lžička Pepř bílý
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 393kJ
3% Sacharidy 11 g
22% Tuky 16 g
16% Sodík 328 mg
59% Bílkoviny 33 g

Telecí játrová paštika postup přípravy receptu:

1

Telecí játra ponoříme do mléka na 2 hodiny. Pak je vytáhneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky.

2

Na větší pánvi rozpustíme na kostky pokrájenou slaninu, přidáme k ní játra a společně opečeme. Pak k opečeným játrům přidáme natvrdo pokrájená vajíčka, nakrájenou cibuli a vše pomeleme na masovém strojku.

3

Směs dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, hořčici a citrónovou šťávu.

4

Paštiku dobře promícháme dohladka a dáme vychladit do lednice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept