Jednoduchý recept

Hlávkový salát s biokysem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 2073
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Biokys
50 g Cukr krupice
5 ks Salát hlávkový
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 52 kcal
Kilojoule 217kJ
3% Sacharidy 9 g
1% Tuky 1 g
19% Sodík 388 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hlávkový salát s biokysem postup přípravy receptu:

1

Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme jej na 4 díly a dobře propláchneme pod tekoucí vodou.

2

Biokys vyšleháme a zamícháme do něj cukr a sůl. Ochucený biokys uchováváme v chladu.

3

Okapaný salát před podáváním máčíme do připravené zálivky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept