Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20739

Ingredience

2 ks Feferony
750 g Kambala
0,3 dl Ocet kvasný lihový
0,6 dl Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 681kJ
1% Sacharidy 4 g
51% Tuky 38 g
48% Sodík 953 mg
108% Bílkoviny 61 g

Vařená kambala postup přípravy receptu:

1

Kambalu očistíme, vykucháme a omyjeme. Rybu pokrájíme na kusy a dáme vařit do vody, do které přidáme 0,3 dl oleje a sůl.

2

Připravíme zálivku: nakrájíme nadrobno feferonky a česnek, přidáme 0,3 dl olivového oleje, přilijeme trošku vývaru z ryby a dochutíme octem.

3

Rybu servírujeme v hlubokém talíři politou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept