Recept

Salát z fazolových lusků

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2074
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

80 g Cukr krupice
2000 g Fazolové lusky zelené
80 ml Ocet kvasný lihový
70 ml Olej stolní
2 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 663kJ
6% Sacharidy 22 g
10% Tuky 7 g
59% Sodík 1 g
7% Bílkoviny 4 g

Salát z fazolových lusků postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky zbavíme vláken, opláchneme ve studené vodě a zalijeme je čerstvou vodou. Lusky uvaříme téměř doměkka a scedíme. Po okapání lusky nakrájíme na menší kousky a dáme do misky.

2

Ve vodě rozpustíme sůl, cukr, ocet a zálivku necháme povařit. Vychladlou zálivku nalijeme na lusky, přidáme olej, pepř, promícháme a hotový salát necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept