Recept

Mozeček z vařeného vepřového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20741

Ingredience

1 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Pažitka
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
300 g Vepřové maso pečené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
1% Sacharidy 5 g
60% Tuky 45 g
17% Sodík 344 mg
40% Bílkoviny 22 g

Mozeček z vařeného vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Vařené vepřové maso umeleme s přidáním trochy vývaru.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme kmín, maso a 3 lžíce vývaru. Vše za stálého míchání prohřejeme. Vmícháme vejce a za stálého míchání je necháme srazit.

3

Při podávání mozeček posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept