Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20742

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Houby čerstvé
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 kávová lžička Sůl
0,5 dl Voda pitná
300 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 245kJ
4% Sacharidy 15 g
32% Tuky 24 g
14% Sodík 281 mg
18% Bílkoviny 10 g

Houbový paprikáš postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova osmahneme na másle. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené houby a papriky. Za stálého míchání smažíme do vydušení šťávy.

2

Odstavíme z plotny, vmícháme mletou papriku, zpěníme a podlijeme trochou vody. Osolíme a dusíme doměkka. V pokrmu nemá zůstat moc tekutiny.

3

Horký paprikáš rozdělíme na talíře, přelijeme zakysanou smetanou a ihned podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept