Recept

Pečená pomazánka z vepřových jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20748
Kategorie: Ostatní

Ingredience

500 g Játra vepřová
200 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Vegeta
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 895 kcal
Kilojoule 3 743kJ
2% Sacharidy 8 g
107% Tuky 80 g
16% Sodík 319 mg
63% Bílkoviny 35 g

Pečená pomazánka z vepřových jater postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra umeleme a vložíme do šlehače. Přilijeme smetanu, olej, přidáme vejce, koření a sůl. Vše chvíli šleháme.

2

Směs urovnáme do formy vymazané sádlem a vysypané strouhankou. Pomazánku pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept