Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20759

Ingredience

marináda
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Majoránka
3 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek
Marinované roštěnky
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
100 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

103% Kalorie 2,031 kcal
Kilojoule 8 498kJ
2% Sacharidy 6 g
281% Tuky 211 g
9% Sodík 180 mg
57% Bílkoviny 32 g

Marinované roštěnky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po okrajích několikrát nařízneme. Roštěnky vložíme do připravené marinády tak, aby se celé marinádou obalily. Necháme několik hodin v chladničce, nejlépe do druhého dne.

2

Roštěnky vyjmeme, osušíme utěrkou a na pánvi na oleji smažíme po každé straně asi 5 minut. Před podáváním maso osolíme.

3

Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.

4

Příprava marinády: Promícháme olej s vinným octem, kečupem, worcesterem, hořčicí, nastrouhanou cibulí, utřeným česnekem, pepřem, majoránkou a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept