Jednoduchý recept

Zeleninová čorba

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20761

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Cibule
100 g Hrášek
1 dl Mléko plnotučné
3 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,3 kávová lžička Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
0,5 polévková lžíce Sůl
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 646kJ
8% Sacharidy 29 g
3% Tuky 2 g
12% Sodík 235 mg
12% Bílkoviny 7 g

Zeleninová čorba postup přípravy receptu:

1

V hrnci na slunečnicovém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli.

2

Zalijeme 2 litry studené vody, osolíme a dáme vařit.

3

Připravíme očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu a pórek pokrájený na kolečka, brambory na kostky a posekaný česnek.

4

Vše spolu s hráškem (který jsme si namočili několik hodin předtím) vložíme do vařící polévky a vaříme asi 30 minut. Před dovařením zjemníme čorbu přidáním 1 dl plnotučného mléka a dochutíme bílým pepřem.

5

Servírujeme s nadrobno nakrájenou zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept