Recept

Kapr se zeleninou na pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 20769
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
600 g Kapr obecný
1 kávová lžička Maizena - kukuřičný škrob
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Mrkev kořen
4 ks Nové koření celé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 928kJ
6% Sacharidy 22 g
188% Tuky 141 g
15% Sodík 299 mg
53% Bílkoviny 30 g

Kapr se zeleninou na pivu postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého kapra naporcujeme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet.

2

Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, mírně osladíme a podusíme na másle. Přilijeme pivo, přidáme koření a povaříme asi 10 minut.

3

Na jiné pánvi opečeme na másle a na oleji porce kapra dozlatova.

4

Zeleninu zahustíme maizenou, vložíme do ní porce kapra a chvíli vše povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept