Recept

Pošírovaný halibut se špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20772

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Celer řapíkatý
0,5 ks Citrony
800 g Halibut atlantický
1 ks Mrkev kořen
4 ks Nové koření celé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
4 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
100 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
11% Sacharidy 38 g
128% Tuky 96 g
22% Sodík 444 mg
90% Bílkoviny 51 g

Pošírovaný halibut se špenátem postup přípravy receptu:

1

Z očištěné zeleniny, vína, 2 plátků citronu, koření a vody připravíme rybí várku. Vložíme do ní očištěné a omyté porce halibuta a pošírujeme asi 4 minuty. Omytý čerstvý špenát podusíme chvíli na oleji a nadrceném česneku, osolíme a opepříme.

2

Porce ryby upravíme se špenátem na talíře a podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept