Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20775

Ingredience

75 g Máslo čerstvé
180 g Pancetta
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
650 g Telecí kýta
20 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 541kJ
1% Sacharidy 2 g
37% Tuky 28 g
22% Sodík 440 mg
49% Bílkoviny 27 g

Uccelletti scappati postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a seřízneme na proužky o velikosti 6x3 cm. Pancettu (90 g) pokrájenou na plátky seřízneme na stejné pruhy jako maso. Na plátek masa dáme plátek pancetty a kousek šalvěje a srolujeme od kratšího konce do závitku.

2

Připravíme si bambusové jehlice, které jsme nechali nasáknout vodou, na ně napíchneme zbylou část pancetty pokrájené na kostky, kousek šalvěje a poté 5 masových závitků, na závěr opět kousek šalvěje a kostičku pancetty.

3

Připravené špízy osmažíme cca 12 minut na rozpáleném másle. Jako příloha je vhodná smažená polenta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept