Jednoduchý recept

Nádivka z telecího a vepřového masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20793

Ingredience

50 ml Martell cognac
10 g Nové koření mleté
10 g Pepř černý mletý
500 g Slanina vepřová
80 g Sůl
250 g Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 453kJ
1% Sacharidy 3 g
64% Tuky 48 g
296% Sodík 6 g
51% Bílkoviny 29 g

Nádivka z telecího a vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Vepřové, telecí maso a slaninu umeleme spolu na masovém strojku. Do mleté směsi přimícháme 2 vejce, sůl, pepř a mleté nové koření. Nakonec ještě ochutíme koňakem.

2

Tuto nádivku můžeme také upéct jako paštiku, když k ní přidáme trochu mouky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept