Jednoduchý recept

Nádivka z drůbeže, telecího a vepřového masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 20794

Ingredience

250 g Drůbeží maso
100 ml Martell cognac
5 g Nové koření mleté
5 g Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
10 g Sůl
100 g Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 209kJ
1% Sacharidy 3 g
47% Tuky 35 g
72% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 32 g

Nádivka z drůbeže, telecího a vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Drůbeží, vepřové a telecí maso spolu se slaninou umeleme na masovém strojku. Do směsi mletého masa vmícháme vejce, osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Nakonec ochutíme koňakem.

2

Jako obměnu můžeme díl drůbežího masa nahradit masem ze zvěřiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept