Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20796

Ingredience

4 ks Brambory
200 g Cuketa
200 g Fazolové lusky zelené
100 g Klobása uzená
1 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Skopové maso přední
60 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Sůl
300 g Vepřové maso libové
600 g Zelí hlávkové bílé
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 783 kcal
Kilojoule 3 277kJ
9% Sacharidy 31 g
81% Tuky 60 g
35% Sodík 702 mg
58% Bílkoviny 33 g

Dubrovnická minestra postup přípravy receptu:

1

Skopové sušené maso dáme do vody a vaříme doměkka. Když je uvařené, vyndáme ho a použijeme k přípravě jiného jídla.

2

Do vývaru přidáme vepřové maso, oloupané a pokrájené brambory na kostky, pokrájené zelí, cuketu a fazolové lusky. Osolíme a vaříme doměkka. Když je maso měkké, přidáme do polévky klobásu pokrájenou na kolečka, slaninu na kostičky, nadrobno nasekaný česnek, petrželku a olivový olej.

3

Povaříme ještě asi 1/4 hodiny, opepříme a pokud je polévka velmi hustá, zředíme vodou dle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept