Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20804
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

6 g Bazalka
3 stroužek Česnek
200 g Chléb pšeničný (bílý)
60 g Cibule
24 ml Olej olivový
24 ml Olej olivový extra panenský
900 g Rajčata
850 g Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 277kJ
11% Sacharidy 39 g
25% Tuky 19 g
51% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g
Pappa al pomodoro

Pappa al pomodoro postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém oleji osmahneme pokrájenou cibuli a česnek, necháme 7 minut povařit. Přidáme nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a přiklopené vaříme 30 minut.

2

Do polévky nasypeme nalámaný chleba na kousky, povaříme 5 minut, občas zamícháme. K zelenině vlijeme vývar a za stálého míchání necháme chléb rozpustit v polévce. Polévku odstavíme z ohně a vmícháme pokrájenou bazalku. Opět přiklopíme a necháme odpočinout 30 minut za pokojové teploty.

3

Servírujeme pokapané olivovým olejem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept