Jednoduchý recept

Burgundská obloha

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20822

Ingredience

130 g Anglická slanina
300 g Cibule
150 g Máslo čerstvé
150 ml Víno červené
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
2% Sacharidy 5 g
31% Tuky 23 g
7% Sodík 139 mg
6% Bílkoviny 4 g

Burgundská obloha postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme máslo, anglickou slaninu pokrájíme na malé proužky a na másle orestujeme.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky a přidáme ke slanině na pánev. Krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem.

3

Podusíme dvě minuty a podáváme.

Poznámka

Tato obloha je vhodná k dušenému hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept