Jednoduchý recept

Kedlubnová čorba

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20860
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cibule
3 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 ks Rajčata
2 polévková lžíce Smetana zakysaná15%
2 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 674kJ
6% Sacharidy 21 g
125% Tuky 94 g
24% Sodík 482 mg
6% Bílkoviny 3 g

Kedlubnová čorba postup přípravy receptu:

1

Zeleninu - kedlubny, mrkev, papriky a brambory - nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody.

2

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme k ní hladkou mouku a mletou papriku, promícháme a vzniklou jíšku přidáme do vroucí polévky. Krátce povaříme, opepříme, přidáme rajče, které jsme spařili a pokrájeli na kostičky. Vaříme ještě 20 minut a odstavíme.

3

Nakonec na zjemnění přidáme do čorby lžíci smetany (nebo kajmaku) a nadrobno nakrájenou zelenou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept