Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20871
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Koření na ryby
20 g Máslo čerstvé
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 221kJ
4% Sacharidy 15 g
17% Tuky 13 g
16% Sodík 319 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kapr pečený s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli odležet v chladničce, poté rybu posypeme kmínem a kořením na ryby, následně urovnáme do máslem vymazané remosky.

2

Očištěný pórek i oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, nasypeme na porce kapra, povrch pokapeme rozpuštěným máslem a pokrm pečeme asi 20 minut. Během pečení maso mírně podléváme vodou.

3

Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept