Recept

Filé z tresky v pikantní směsi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 20874
Kategorie: Maso

Ingredience

pikantní směs
1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
Filé z tresky v pikantní směsi
1 ks Citrony
800 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 927kJ
2% Sacharidy 6 g
8% Tuky 6 g
2% Sodík 35 mg
65% Bílkoviny 36 g

Filé z tresky v pikantní směsi postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé potřeme připravenou směsí a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladničce.

2

Potom filé vložíme do pekáče, pokapeme olejem a posypeme strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

4

Při podávání ozdobíme každou porci plátkem omytého citronu.

5

Příprava směsi: Smícháme hořčici, olej, oregano, mletou papriku a chilli koření.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept